Кубійський чорний — гібрид, отриманий унаслідок переопилення абрикоса сорту Монарезу і червоної аличі. Роботи проводилися в Криму, на досвідчено-селекційній станції ВНІ рослинності імені Н. І. Вавілова.
Плоди середнього розміру (35–40 г), майже гладкі. Спереджають усередині третьої декади липня. Шкіра темно-червона або червона з фіолетовим відливом. М'якоть дуже щільна, ароматна, у кісточки жовтувато-жовтогаряча, ближче до шкірки — червонувато-рожева. Смак кисло-солодкий. Кісточка (не занадто велика) відділяється досить легко.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Саджанці |
Культура | Абрикос |
Життєва форма | Плодові дерева |
Інформація для замовлення
- Ціна: 313 ₴